Renoveren van ramen

Replica's van antiek schrijnwerk van Geens & Zonen: winnen aan duurzaamheid zonder verlies van charme

De perfecte replica van uw authentiek schrijnwerk

In onze dorpen en steden vindt u talloze, prachtige charmewoningen, met authentieke gevels en vaak karakteristiek houten buitenschrijnwerk. Van sierlijke pergola's tot bovenwaaiers met gebrandschilderde beglazing. Van oude mouluren op ramen tot smeedijzeren roosters in voordeuren. Het ambachtelijke vakmanschap zindert in elke vezel van deze authentieke decoratieve elementen.

Geens & Zonen specialiseert zich in het vervaardigen van replica's van dergelijke unieke elementen aan uw woning. Zodat de charme bewaard blijft. En de ambachtelijke uitstraling van uw woning behouden blijft.

Geef uw oude ramen een authentiek tweede leven

Uw buitenschrijnwerk is dringend aan vervanging toe, maar u wilt de uitstraling van het kunstig, antiek schrijnwerk behouden? Daarvoor vertrouwt u op een vakman die zijn stiel tot in de details beheerst. En die perfect weet hoe hij de authenticiteit van deze oude ambachten tot zijn recht laat komen in nieuw buitenschrijnwerk.

Meer en meer mensen zijn gecharmeerd door de uitstraling van statige woningen. Maar er zijn ook hedendaagse normen op het gebied van isolatie en ecologie. Geens & Zonen verzoent de twee werelden. En maakt buitenschrijnwerk met een authentieke sfeer, dat toch koploper is op het gebied van veiligheid en water- en winddichtheid. We vervangen niet enkel uw buitenschrijnwerk. We maken er een perfecte replica van, verbeteren het en doen het opleven naar de meest actuele standaarden. Zo boet u niet in aan charme, maar wint u enkel aan efficiëntie en duurzaamheid.

Bestaande vormgeving perfect gekopieerd

Geens & Zonen kopieert de bestaande vormgeving in volledig nieuw houten schrijnwerk met beproefde, hedendaagse profilering. Gebrandschilderde beglazing plaatsen we professioneel tussen nieuw, dubbelwandig glas. Zodat u dit opnieuw kunt gebruiken, geen charme verliest en toch geniet van een grondige isolatie en dichtheid. Smeedijzeren roosters, oud raam- en deurbeslag kan gerestaureerd en opnieuw gebruikt worden.

Wilt u meer weten over de vervanging van uw authentiek buitenschrijnwerk door een perfecte replica van Geens & Zonen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Surf naar onze contactpagina voor meer informatie. Of vraag meteen uw gratis en vrijblijvende offerte aan.